autor:

Spanu Monica Daniela

» » Dulciuri diverse

Crema de lamaie

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
-45 gr.de unt, -sucul de la 3 lamai, -250 gr.de zahar, -3 oua, -coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se topeste untul(cu grija sa nu fiarba);se adauga sucul si coaja rasa de lamai;dupa aceea,zaharul si la sfarsit ouale batute ca pentru omleta.
Se pune cratita in apa calda pentru a termina de facut crema la bainmarie.Se amesteca constant timp de 15 minute pentru ca crema sa se ingroase.Se ia de pe foc si se pune crema inr-un vas de cristal sau de portelan si se pune la racoare (nu in frigider)Cand s-a racit,se poate folosi ca umplutura pentru tort sau altele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort din piscoturi cu crema de lamaie

Tort din piscoturi cu crema de lamaie

Pregatim o tava intinsa pentru montarea tortului.Pregatim crema pt prajituri conform instructiunilor

56 voturi    6 comentarii
30 min
Torturi
Macarons cu crema de lamaie

Macarons cu crema de lamaie

Preparare macarons Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

12 voturi

Ingrediente

  • -45 gr.de unt
  • -sucul de la 3 lamai
  • -250 gr.de zahar
  • -3 oua
  • -coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spal? delicat fructele. Într-o crati?? mai mare se pun la fiert apa cu zah?rul, care se las? s? fiarb?, iar când începe

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu dovleac si scortisoara