Intr-o cratita se topeste untul(cu grija sa nu fiarba);se adauga sucul si coaja rasa de lamai;dupa aceea,zaharul si la sfarsit ouale batute ca pentru omleta.
Se pune cratita in apa calda pentru a termina de facut crema la bainmarie.Se amesteca constant timp de 15 minute pentru ca crema sa se ingroase.Se ia de pe foc si se pune crema inr-un vas de cristal sau de portelan si se pune la racoare (nu in frigider)Cand s-a racit,se poate folosi ca umplutura pentru tort sau altele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii