Morcovii dati pe razatoare se introduc in apa clocotita. Dupa ce au fiert bine se scot intr-o strecuratoare si se piseaza. Pireul obtinut se dilueaza cu zeama in care au fiert morcovii. Se mai da intr-un clocot. Se adauga sosul alb pregatit din lapte, faina si unt. Se sareaza si eventual se pipereaza si se mai fierb 5`. Se pune verdeata si putin unt in farfurie si se serveste cu cutroane dupa pofta inimii.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii