Morcovii dati pe razatoare se introduc in apa clocotita. Dupa ce au fiert bine se scot intr-o strecuratoare si se piseaza. Pireul obtinut se dilueaza cu zeama in care au fiert morcovii. Se mai da intr-un clocot. Se adauga sosul alb pregatit din lapte, faina si unt. Se sareaza si eventual se pipereaza si se mai fierb 5`. Se pune verdeata si putin unt in farfurie si se serveste cu cutroane dupa pofta inimii.
Pofta buna !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii