Crema de portocale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Crema de portocale

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 2 portocale
  • 3 linguri faina
  • 1 pachet unt
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Galbenusurile, zaharul, esenta si zeama unei portocale le dai la fiert in baie de abur. In zeama unei portocale dizolvi faina si adaugi in compozitia usor indesita la baie de abur pana obtii o masa consistenta. Dai la racit amestecand din cand in cand.Bati la mixer un pachet de unt, in care adaugi cate o lingura din masa racita, pana obtii o crema spumoasa. Folosesesti la torturi cu foi dupa placere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise