autor:

Cely Snijec

» » Torturi

Crema de portocale

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
4 galbenusuri, 10 linguri zahar, 2 portocale, 3 linguri faina, 1 pachet unt, esenta de portocale

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Galbenusurile, zaharul, esenta si zeama unei portocale le dai la fiert in baie de abur. In zeama unei portocale dizolvi faina si adaugi in compozitia usor indesita la baie de abur pana obtii o masa consistenta. Dai la racit amestecand din cand in cand.Bati la mixer un pachet de unt, in care adaugi cate o lingura din masa racita, pana obtii o crema spumoasa. Folosesesti la torturi cu foi dupa placere
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de ness si aroma de portocale

Tort cu crema de ness si aroma de portocale

Blatul: Margarina (de la temperatura camerei) o mixam cu zaharul. Incorporam galbenusurile, apoi

2 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Torturi
Tarta cu crema de lamaie si portocale

Tarta cu crema de lamaie si portocale

Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda

1 vot    0 comentarii
35 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mia

    mia (Chef de cuisine):

    Am preparat crema de portocale mi-a iesit super,foarte buna.Felicitari

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    Am salvat-o. O fac pentru totul de ziua mea,vroiam ceva racoros si cred ca am gasit.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

    Super buna cred ca este.O sa incerc si eu.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Usor de facut si cred ca e foarte buna.Am salvat-o.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Racoroasa si tare gustoasa.Imi place foarte mult aceasta crema.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 2 portocale
  • 3 linguri faina
  • 1 pachet unt
  • esenta de portocale

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu crema de ciocolata