Se frig vinetele pe gratar sau pe o tava pe aragaz(e mai bine la gratar deoarece fac mult fum in casa)pina continul e moale.Se pun in apa rece pentru ca pielea sa se ia mai usor.Intro oala se pune apa,cca 2 l,la fiert si se pune 3 linguri de sare,cind apa incepe sa fiarba se pun vinetele decojite.Se lasa 2 minute pina iese apa verde(metoda e foarte buna pentru persoanele care au probleme cu ficatul)dupa care se pun la scurs.Eu le las cam 2-3 ore sa se scurga bine.Cind considerati ca sunt pe plac le puteti bate sau sa le dati la robot,dupa care cu o lingura de lemn amestecati uleiul,iaurtul si maioneza.Se pune ceapa cind terminati de amestecat sau daca perferati puteti sa o adaugati deasupra ,eu ceapa o prefer foarte fina sau data la robot in acelasi timp cu vinetele.Se poate consuma imediat dar e mai buna a doua zi dupa o noapte in frigider.Un sfat nu puneti ulei de masline pentru ca taiati gustul vinetelor si e crema de vinete.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii