Se pun 150 g zahar intr-un vas mai adanc pe care-l asezi la foc mic.Se lasa cratita pe foc pana ce se caramelizeaza zaharul si capata culoare maronie.Apoi se intinde pe peretii vasului.Se bat foarte bine ouale cu zaharul vanilat,se toarna laptele putin cate putin ,faina in ploaie ,esenta de rom si se da la cuptor cca 1 ora.
Dupa ce se soate din cuptor,se lasa sa se raceasac si se pune la frigeder pana a doua zi.Atunci se rastoarna pe o farfurie si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii