Se separa albusurile de galbenuse.Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusele ,apoi zaharul vanilinat, laptele si se ameste bine.
Intr-o oala potrivita se pun cele 10-12 linguri de zahar la caramelizat, se lasa la foc mic pana se topeste tot zaharul .Dupa ce sa topit se prinde oala de cele doua capete si se invarte zaharul caramelizat pe marginile oalei.Apoi se adauga compozitia din albuse, zahar si lapte peste zaharul caramelizat, se da la cuptor la foc potrivit.Cand este gata trebuie sa aiba o culoare maronie, si sa fie ca o gelatina groasa.
Pofta buna va doresc !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii