autor:

kok miori

» » Torturi

Crema ptr foi de torta -crema de ciocolata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
200 gr ciocolata amaruie, 200 gr margarina, 4 galbenuse, 2linguri zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pune ciocolata si margarina se aseaza pe alt vas cu apa fierbinte care sta pe foc potrivit si se amesteca incontinuu pina ciocolata se topeste si devine crema. Aparte se freaca galbenusele cu zaharul pina devine spumos si se adauga la ciocolata.Se ung blaturile si deasupra cu ciocolata si se poate orna tortul cu nuca macinata sau cu migdale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema ptr foi de torta -crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Cheesecake cu portocale

Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Sirop: Se prepara 1/2 litru de sirop de zahar ars astfel: -se pune 1/4 kg de zahar la ars (ca

13 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Cred ca e foarte buna crema, dar ce blat se foloseste cu 2 sau 3 foi, deci pt cat blat, ca nu am idee. Va rog daca puteti sa explicati putin. Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 200 gr margarina
  • 4 galbenuse
  • 2linguri zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte buna crema, dar ce blat se foloseste cu 2 sau 3 foi, deci pt cat blat, ca nu am idee. Va rog daca puteti sa explicati putin. Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu fistic, crema de vanilie si topping de caramel