Intr-un vas se pune ciocolata si margarina se aseaza pe alt vas cu apa fierbinte care sta pe foc potrivit si se amesteca incontinuu pina ciocolata se topeste si devine crema. Aparte se freaca galbenusele cu zaharul pina devine spumos si se adauga la ciocolata.Se ung blaturile si deasupra cu ciocolata si se poate orna tortul cu nuca macinata sau cu migdale.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii