Curatam capsunile si le spalam bine,apoi le lasam cu zahar brun,intr-un castron.Am pus cateva linguri generoase de zahar brun.Separat facem creme ole conform cu indicatiile de pe plic.Eu am pus 500 ml de lapte la doua plicuri de creme ole.In instructiuni spun ca se pun 400 ml lapte la 1 plic, dar mi se pare foarte mult lapte,asa ca am pus 500 ml la 2 plicuri.Pregatim foietajul de placinta,il taiem ca pentru o impletitura,lasand pe mijloc un spatiu cam de 10 cm pentru crema ole si capsuni.Punem intai crema de vanilie si apoi capsunile scurse de zeama care au lasat-o de la zahar,dupa care trecem la impletirea aluatului.Bagam tava la cuptor pentru 50 sau 60 de minute.Eu de obicei fac testul cu scobitoarea,dar se vede si cand este gata,pentru ca se rumeneste si miroase super cand se coace.Am servit-o cu doua cupe de inghetata de cacao cu vanilie.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii