Punem jumatate din lapte cu untul pe aragaz. Cand s-a topit untul punem zaharul si amestecam pana se topeste. In cealalta jumatate de lapte punem cele 2 plicuri cu budinca de vanilie, esentele(dupa preferinta) si zaharul vanilat si amestecam bine.
Dupa ce s-a topit zaharul si laptele a dat un clocot adaugam peste acesta jumatatea cealalta de lapte cu budincile, dam focul mic la aragaz si amestecam continuu pana se ingroasa putin. Apoi luam crema de pe foc si o punem fierbinte peste foile de cremsnit. Punem jumatate din crema peste prima foaie si cealalta jumatate peste a doua foaie.
Ornam cu feliute de banana si portocala. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii