Punem jumatate din lapte cu untul pe aragaz. Cand s-a topit untul punem zaharul si amestecam pana se topeste. In cealalta jumatate de lapte punem cele 2 plicuri cu budinca de vanilie, esentele(dupa preferinta) si zaharul vanilat si amestecam bine.
Dupa ce s-a topit zaharul si laptele a dat un clocot adaugam peste acesta jumatatea cealalta de lapte cu budincile, dam focul mic la aragaz si amestecam continuu pana se ingroasa putin. Apoi luam crema de pe foc si o punem fierbinte peste foile de cremsnit. Punem jumatate din crema peste prima foaie si cealalta jumatate peste a doua foaie.
Ornam cu feliute de banana si portocala. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii