autor:

Dachman Laura

» » , , , Budinci, Dulciuri diverse, Prajituri, Spume si creme dulci

Cremsnit cu biscuiti si banane

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
200 gr biscuiti simpli, 1 pachet crema cremsnit, 750 ml lapte rece, 1 plic zahar vanilat bourbon, 2 banane, feliate, gem, , Pentru sirop, 150 ml apa, 2 plicuri zahar vanilat bourbon, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 lingurita esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

16 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi se pune siropul obtinut deoparte.
Se prepara crema cu laptele si zaharul vanilat comform instructiunilor de pe ambalaj.
Se aseaza un rand de biscuiti la baza unui vas tapetat cu folie.Se insiropeaza biscuitii apoi se ung cu cateva linguri de gem.Se pune deasupra ½ din crema preparata.Se aseaza feliile de banane si se acopera cu restul de crema.Se unge deasupra cu cateva linguri de gem si se mai aseaza un strat de biscuiti.Se insiropeaza biscuitii apoi se da totul la rece cateva ore.Biscuitii ramasi se sfaramiteaza.Inainte de servire, se rastoarna prajitura pe o farfurie si se presara cu biscuitii sfaramati.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit cu biscuiti si banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema cu fructe

Crema cu fructe

Punem laptele cu zahar intr-un vas pe foc,adaugam batonul de scortisoara si coaja rasa de lamaie,

3 voturi    1 comentariu
45 min
Spume si creme dulci
Crema de zahar ars speciala

Crema de zahar ars speciala

1. Se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar intinzandu-se neaparat pe marginea cratitei dupa care

16 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Bolborici , 07 octombrie 2014

    am facut cu flii de portocale, st foarte bun

  • Fara foto

    Sorin Coserea , 09 iulie 2014

    tort de biscuiti,ce este regindit aici?

  • Jiman_Helga

    Jiman_Helga (Maestru bucatar) , 10 martie 2014

    Am incercat-o si mie una mi-a placut! Si rapid de facut!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      faina reteta !

    • Lucia

      Lucia (Chef de cuisine) , 18 mai 2012

      cred ca este foarte faina... am s-o incerc! Merci de reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

16 voturi

Ingrediente

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 1 pachet crema cremsnit
  • 750 ml lapte rece
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 2 banane
  • feliate
  • gem
  • Pentru sirop
  • 150 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Jiman_Helga (Maestru bucatar)

Am incercat-o si mie una mi-a placut! Si rapid de facut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Inghetata de afine si iaurt