autor:

Gustos_Ro

» » Aluaturi si Foietaje

Crenvurşti de soia în foietaj

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2014

Ingrediente
foietaj mare (nu mille feuille), ulei de floarea soarelui, muştar, susan, crenvurşti de soia Inedit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Întinde foaia de plăcintă pe o suprafaţă de lucru şi mai subţiaz-o cu sucitorul.

Fă o emulsie de muştar cu un pic de sos de soia şi ulei. Întinde pe foaia ta şi aliniază apoi crenvurştii dezgoliţi de membrana lor. Rulează nu foarte strâns, să aibă loc aluatul să crească şi să se dezvolte în jurul umpluturii. Unge cu aceeaşi emulsie pe deasupra rulourilor, presară susan şi taie la orice dimensiune doreşti. 

Coace la cuptor la 200 de grade / 190 ventilaţie, până se fac bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvurşti de soia în foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac

Cozonac

Pentru inceput trebuie sa stiti ca toate ingredientele trebuiesc sa fie la temperatura camerei.

5 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu mei si seminte

Paine cu mei si seminte

1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in apa calduta si amestecam cu lingurita de zahar si

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Serban Mutcoglo , 20 mai 2014

    Arata bine.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • foietaj mare (nu mille feuille)
  • ulei de floarea soarelui
  • muştar
  • susan
  • crenvurşti de soia Inedit

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Portofele cu branza dulce