autor:

Gustos_Ro

» » Aluaturi si Foietaje

Crenvurşti de soia în foietaj

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2014

Ingrediente
foietaj mare (nu mille feuille), ulei de floarea soarelui, muştar, susan, crenvurşti de soia Inedit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Întinde foaia de plăcintă pe o suprafaţă de lucru şi mai subţiaz-o cu sucitorul.

Fă o emulsie de muştar cu un pic de sos de soia şi ulei. Întinde pe foaia ta şi aliniază apoi crenvurştii dezgoliţi de membrana lor. Rulează nu foarte strâns, să aibă loc aluatul să crească şi să se dezvolte în jurul umpluturii. Unge cu aceeaşi emulsie pe deasupra rulourilor, presară susan şi taie la orice dimensiune doreşti. 

Coace la cuptor la 200 de grade / 190 ventilaţie, până se fac bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvurşti de soia în foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine Iuliana

Paine Iuliana

Se pregateste un aluat din ingredientele de mai sus. Se lasa sa creeasca pina isi mareste volumul

4 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu fructe uscate

Cozonac cu fructe uscate

Fructele uscate se spala cu apa calduta si turnam apa calduta cu doua linguri de rom. Faina se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Serban Mutcoglo , 20 mai 2014

    Arata bine.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • foietaj mare (nu mille feuille)
  • ulei de floarea soarelui
  • muştar
  • susan
  • crenvurşti de soia Inedit

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

9 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

13 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza