autor:

» » Aperitive

CRENVURSTI IN ALUAT

Autor: andreea damian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea damian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
300 g crenvursti de pui sau cabanos, 150 g unt, 3 linguri smantana, 2 oua, sare, faina cat cuprinde ( atunci cand nu se mai prinde de mana aluatul este suficienta faiana)

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un aluat din unt, 1 ou, smantana, sare si faina. Dupa omogenizare aluatului i se da forma unei mingi si se introduce la frigider circa 3 ore.
Dupa 3 ore se intinde o foaie subtire se taie dreptunghiuri si se ruleaza crenvursti . De preferat un crenvurst se taie in 3.
Se tapeteaza o tava cu hartie si se aseaza rulourile. Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRENVURSTI IN ALUAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Framanti un aluat din faina,unt ,smantana,sare si un ou..Dai forma unei mingii si lasi 2 ore la rece.Tai

3 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Punem intr-un castron faina, untura, drojdia, sarea si zaharul si incepem sa framantam, punem incet,

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g crenvursti de pui sau cabanos
  • 150 g unt
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare
  • faina cat cuprinde ( atunci cand nu se mai prinde de mana aluatul este suficienta faiana)

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume