autor:

karrmenus

» » Paste si pizza

Creste (paste) cu costita

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400 gr paste creste, 5 felii costita, 1 kg rosii coapte, o ceapa 1 lingura ulei de masline, 50 gr parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente, costita se taie bucati mici, rosiile se oparesc si se decojesc. Se prajesc in ulei ceapa si costita, se aduaga rosiile, se condimenteaza. Se fierb impreuna aprox 4 min., se amesteca cu pastele. Se presara parmezanul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creste (paste) cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu prosciutto

Focaccia cu prosciutto

Prosciutto sau baconul le faramitam in robotul de bucatarie,amestecam cu faina ,sarea,untul sau untura

2 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Paste si pizza
Homemade Pizza

Homemade Pizza

Pentru inceput prepar blatul. Intr-un vas adaug jumatate cubulet de drojdie cu jumatate lingurita

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr paste creste
  • 5 felii costita
  • 1 kg rosii coapte
  • o ceapa 1 lingura ulei de masline
  • 50 gr parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Penne Rigati cu legume