Creveti expandati - Nostalgii culinare din epoca de aur

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Creveti expandati - Nostalgii culinare din epoca de aur

Ingrediente

  • creveti vietnamezi
  • ulei pentru prajit
  • sare dupa gust

Mod de preparare

A venit sotul meu de la piata ,era tare zambaret si ascundea ceva la spate...Intotdeauna imi face surprize, fie ele cat de micute,deci nu era nimic iesit din comun...In momentul in care mi-a aratat cutia,mi-am adus aminte brusc de anii copilariei.Imi placeau tare mult,iar daca era dupa mine mama trebuia sa se mute in fata aragazului si sa prajeasca toata ziua creveti ...

Numai mancasem de ceva vreme,surpriza a fost tare placuta,asa ca am trecut la treaba...

Am pus in ceaun destul ulei ca aceste micute, gustoase rotocoale sa aiba destul lichid pentru a-si mari volumul. Am lasat uleiul sa se incinga foarte bine, dupa care am inceput sa pun la prajit cate 3-4 bucati odata. Se umfla foarte repede capatand o culoare aurie,asa ca se scot la fel de repede pentru a nu se arde si tot asa am procedat pana am umplut ditamai castronul. Cu aceasta ocazie am lasat deoparte regimul si am mancat si eu cativa...Ce-o fi o fi...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise