1. Într-o cratita, se Încalzeste uleiul la foc mic. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 7 minute sau pâna când ceapa este frageda. Se adauga ardeii grasi si dovleacul; se prajesc, amestecând des, 5 minute sau pâna când ardeii sunt crocanti-fragezi.
2. Se adauga orzul, sosul de ardei rosu, sarea, cimbrul si 3 1/3 cani de apa; se pun la fiert. Când dau in clocot se adauga varza si rosiile si se pun din nou la fiert. Când dau din nou În clocot. se face focul mic; se acopera si se fierb 10 minute sau pâna când este fiert orzul.
4. Se pun crevetii deasupra tocanei; se acopera si se fierb 4-5 minute sau pâna când sunt facuti crevetii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii