1)Lulas se curata de intestine,nu e mult de lucru pt. ca sunt foarte curate,se spala bine,se taie in rondele.Se condimenteaza cu sare si suc de lamaie.
2)Se lasa putin la marinat.
3)Se dau prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte cu usturoiul zdrobit de preferinta,de data asta am avut mult usturoi feliat....Se lasa sa se prajeasca bine.
Este un aperitiv care ne place mult,se gaseste si in comert gata preparat,daca optati pt.un fel principal de obicei se serveste cu orez de sofran sau legume cu salata.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii