Se fierb cartofii curatiti de coaja si se fac un piure gros.Se pune intr-un vas, se aseaza din nou pe foc si se amesteca mereu cu o lingura de lemn.Se adauga uleiul si se da la o parte de pe foc.Se adauga oul intreg si galbenusurile, amestecandu-se bine compozitia.
Se la sa se racesaca.Cand s-a racit se fac crochete modelate cu mana in diferite forme, se pun intr-o tava unsa, se ung cu galbenus deasupra si se dau la cuptor sa se rumeneasca.Se servesc cu orice fel de sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii