Crochete de cartofi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un cartof mai mare
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de mustar boabe sau sos de hrean
  • sare, piper
  • 1 lingura de unt
  • ulei

Mod de preparare

Se curata cartoful, apoi se da pe razatoare deasupra unui prosop de bucatarie ca sa se absoarba apa din cartof. Se adauga faina si mustarul si se amesteca. Se asezoneaza. Aluatul se turteste intre palme (se formeaza chiftele subtiri)si se pune la prajit in putin ulei si unt. Se prajesc 2-3 minute pe ambele parti la foc moale pana se rumenesc. (merg bine ca garnitura la peste)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise