Intr-un bol se pune pireul de cartofi se amesteca cu ouale faina si restul componentelor pina este o compozitie omogena.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina ce fierbe ,se ia cu lingura din compozitia de cartofi se da o forma (rotunda sau ovala)se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit in ulei pina se rumenesc.Se scot cu lingura cu gauri pe hirtie absorbanta si se pot servi cu smintina sau iaurt proaspat si rece.Este ceva minunat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii