se curata dovlecelul, morcovul si cartofii si se dau separat pe rozatoare, se taie ceapa marunt, se presara dovlecelul ras cu foarte putina sare si-l lasi sa se scurga, apoi se amesteca cu morcovul, cartofii si ceapa, se adauga 1 lingura de faina, apoi condimentul maggi si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, apoi se formeaza crochete de un deget grosime si 3-4 cm lungime, pe care le dai prin faina si se prajesc in ulei incins.Dupa ce se prajesc toate crochetele, se prepara sosul :se spala rosiile, se dau prin rozatoare si se inabuse cu putin ulei.Se adauga sarea dupa gust, zaharul, mustarul, se mai lasa cateva clocote si se ia de pe foc.Se adauga smantana si patrunjelul tocat.Crochetele se servesc alaturi de sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii