autor:

» » Aperitive

Crochete de pui cu legume

Autor: claudia sichirliev (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia sichirliev (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1 albus, 1/2 morcov, 1/2 cartof, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1 legatura patrunjel, 50 g unt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovul, cartoful si telina. Se spala legumele si se dau prin masina de tocat impreuna cu pieptul de pui. Se amesteca compozitia cu albus, sare si patrunjel.
Se fac crochete de marimea unui deget.
Se coc la cuptor intr-o tava cu hartie de copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 albus
  • 1/2 morcov
  • 1/2 cartof
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia sichirliev
Faole pastai cu maioneza

Faole pastai cu maioneza

Se fierb pastaile in apa cu sare. Intre timp se prepara maioneza dintr-un ou crud si unul fiert.

7 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Pateuri

Pateuri

Umplutura de sunca: se fierbe la foc mic faina dizolvata in lapte amestecand continuu pana cand sosul

15 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Oua umplute cu ardei copti

Oua umplute cu ardei copti

Fierbi ouale tari. Le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. Le scoti galbenusurile si

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioase.

Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta