autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Crochete din cascaval

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 1 kg cascaval, 2 galbenusuri de ou, 1 cana de faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofi fara coarja .Se piseaza sau se dau prin masina de tocat,se rade cascavalul pe razatoare mica.Se amesteca cu cartofii,ouale si faina.Se pregatesc in ulei incins
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete din cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 600 lei
3599.99 lei
2999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

  • 1 comentariu

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    Delicioase!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg cascaval
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 cana de faina

Raporteaza reteta

Alina_Chiticaru

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Delicioase!

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine dietetica fara faina Paine dietetica fara faina

Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere  sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele din foietaj