autor:

Risco_Melinda

» » Aperitive

Cornulete cu salam

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2013

Ingrediente
5 feli de salam, Brinza philadelphia, Parmezan sau cascaval ras, 400 g aluat foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceva simplu si bun

Aluatul se taie ca si feliile de pita, pe fiecare aluat se intinde cu lingurita un strat de brinza philadelphia apoi putin parmezan si felii de salam taiate feliute, dupa care se ruleaza si devin cornulete, se da la cuptor la 180 de grade circa 20/25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu salam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza cu smantana si mamaliguta

Branza cu smantana si mamaliguta

Amesteci branza cu smantana, presari cu sare dupa gust. Intre timp faci o mamaliguta moale. Servesti

3 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Branza halloumi prajita

Branza halloumi prajita

Branza halloumi se taie felii dreptunghiulare si se usuca folosind hartie absorbanta de bucatarie. Se

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 feli de salam
  • Brinza philadelphia
  • Parmezan sau cascaval ras
  • 400 g aluat foietaj

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cordon bleu din castraveti murati