Se aseaza faina, sarea si drojdia intr-un vas. Treptat se amesteca in suficienta apa astfel inacat sa devina o pasta consistenta. Se acopera si se lasa la frigider pentru 20 min., pentru ca drojdia sa devina activa si compozitia sa creasca un pic.
Intre timp, se ung niste inele metalice (dispozitiv special) cu unt sau - daca nu aveti acest dispozitiv, gatiti in cea mai mica tigaie pe care o aveti - care sa fie foarte bine unsa cu unt.
Se indeparteaza apoi de pe inele si se consuma calde cu in amestec cu orice aliment doriti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii