autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

cruson de mandarine

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-3 mandarine, -300 g zahar, -2 l de vin superior

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun in vas de sticla mandarinele curatate de coaja si pielite, taiate in felii. Se adauga zaharul, vinul si se dau cateva ore la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "cruson de mandarine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Cocktail Bacardi

Cocktail Bacardi

Se prepara folosind un mixer/shaker, cu gheata.Se serveste intr-un pahar inalt, cu o felie de lamaie

8 voturi    3 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Lichior de oua

Lichior de oua

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca

19 voturi    10 comentarii
20 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -3 mandarine
  • -300 g zahar
  • -2 l de vin superior

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
visinata