autor:

Liliana_Mălai

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cușcuș cu legume

Autor: Liliana_Mălai (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana_Mălai (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2014

Ingrediente
250 g de cușcuș, 1 ardei kapia roșu, 1ardei galben, 2 roșii micuțe, 1 ceapă, 1 morcov potrivit, 1 dovlecel micuț, 1 lingură de unt, ulei, sare, piper, condimente după gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare


Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori.



Punem puțin ulei într-o tigaie, călim legumele, apoi agăgăm o ceașcă de apă și lăsăm să fiarbă vreo 20-25 de minute.



Între timp, pregătim și cușcuș-ul: punem la fiert o cană de apă, lingura de unt și sare, lăsăm sa fiarbă, iar după ce a fiert, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul, apoi acoperim cu un capac și lăsăm să se umfle.



După ce s-au călit legumele, condimentăm, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul. Se poate servi ca atare sau ca garnitură.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cușcuș cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tabula-cuscus cu legume si mirodenii

Tabula-cuscus cu legume si mirodenii

Intai pregatim cuscusul dupa indicatiile de pe plic,folosind supa si uleiul de masline.Eu pregatesc

11 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Georgeta Toader , 03 august 2014

    arata f, bine le incerc si eu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iulie 2014

    imi place reteta este sanatoasa

  • Fara foto

    Mara , 14 iulie 2014

    Acum fac yamii yamiii !

    • Fara foto

      Mariana Petraru , 13 iulie 2014

      arata bine,am sa incerc si eu reteta.

    • Fara foto

      Kokay Gabriela , 11 iulie 2014

      La ca mi-e de foame, ar fi perfect!

    • Alina_Chiticaru

      Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 10 iulie 2014

      Wow, arata atat de bine!!! Trebuie sa incerc si eu. Multumesc pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 g de cușcuș
  • 1 ardei kapia roșu
  • 1ardei galben
  • 2 roșii micuțe
  • 1 ceapă
  • 1 morcov potrivit
  • 1 dovlecel micuț
  • 1 lingură de unt
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente după gust

Raporteaza reteta

Retete
de Liliana_Mălai
Struguri caramelizați

Struguri caramelizați

Pentru început, fiecare boabă de strugure se trece printr-o scobitoare. Apoi, se pune zahărul

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Tartă cu mere

Tartă cu mere

Facem o cocă din făina, zahărul și untul tăiat bucățele. Frământăm în așa fel încât

0 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Omletă cu avcado

Omletă cu avcado

Se bat ouăle cu cele două linguri de lapte cu sarea, piperul și busuiocul. Avocado se taie cubulețe

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

kok miori (Chef de cuisine)

imi place reteta este sanatoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Salata de cruditati