Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori.
Punem puțin ulei într-o tigaie, călim legumele, apoi agăgăm o ceașcă de apă și lăsăm să fiarbă vreo 20-25 de minute.
Între timp, pregătim și cușcuș-ul: punem la fiert o cană de apă, lingura de unt și sare, lăsăm sa fiarbă, iar după ce a fiert, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul, apoi acoperim cu un capac și lăsăm să se umfle.
După ce s-au călit legumele, condimentăm, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul. Se poate servi ca atare sau ca garnitură.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii