totul se amesteca cu mana pana devine o compozitie omogena apoi formam cu mainile chiftele de forma unei mingi de rugbi sau o alta forma pe care o preferati si se dau prin pesmet; se pot obtine cam 24 buc;
se prajesc in baie de ulei incins tare pana capata o culoare rosietica, nu mai mult de 5 minute pe fiecare parte;
se scutura tigaia usor cu atentie sa nu sara uleiul din ea dar sa se miste chftelele lejer;
se scot incet cu paleta si se aseaza pe hartie absorbanta;
nu uitati sa varsati uleiul rezidual racit, intr-o sticla cu dop sigur inainte de a-l arunca pentru a proteja mediul(apele noastre) de poluare;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii