Blatul: B ati albusurile cu zaharul,amesteci cu galbenusurile,apoi adaugi faina amestecata cu cacao si praf de copt. Torni compozitia in tava unsa si tapetata si o dai la cuptor timp de 20 de minute.
Siropul: Fierbi apa cu zaharul,pina se topeste acesta,apoi adaugi esenta de rom.Cind blatul s-a racit il insiropezi.
Crema: Prepari budinca conform instructiunilor dupa plic, iar dupa ce ai luat-o de pe foc adaugi si margarina si o amesteci pina se omogenizeaza bine. Torni crema peste blat si o intinzi unform.
Decor: bati frisca si o intizi uniform peste crema. Faci modele cu furculita,apoi o pudrezi cu cacao.
Se taie patratele si se serveste (puteti sa o tineti in frigider daca budinca a iesit prea moale).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii