Ingrediente
Pentru blat: 8 oua,2 linguri de zahar,un plic praf de copt,4 linguri cacao,4 linguri faina,plus faina pentru uns tava,ulei pentru uns tava., , Pentru crema: 12 pachet de margarina, o budinca cu gust de frisca(vanilie), 250 ml lapte,2-3 linguri de zahar., , Pentru sirop: 300ml apa,150g zahar,o esenta de rom., , Pentru decor: 200ml frisca lichida (2 plicuri de frisca plus 300ml lapte), o lingura cacao.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
8 voturi
Mod de preparare
Siropul: Fierbi apa cu zaharul,pina se topeste acesta,apoi adaugi esenta de rom.Cind blatul s-a racit il insiropezi.
Crema: Prepari budinca conform instructiunilor dupa plic, iar dupa ce ai luat-o de pe foc adaugi si margarina si o amesteci pina se omogenizeaza bine. Torni crema peste blat si o intinzi unform.
Decor: bati frisca si o intizi uniform peste crema. Faci modele cu furculita,apoi o pudrezi cu cacao.
Se taie patratele si se serveste (puteti sa o tineti in frigider daca budinca a iesit prea moale).