Cuib de viespi

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Cuib de viespi

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 4 oua, 2 kg faina, 300 ml laptre,100 ml ulei, 300 grame zahar, drojdie, esente de lamaie, zahar vanilinat
  • pentru umplutura:
  • 300 gr nuca macinata, 100 gr zahar 100 ml lapte,

Mod de preparare

Intr-un vas se pune drojdia cu putina faina , zahar si lapte caldut se amesteca si se lasa putin la dospit.

Se adauga peste faina cernuta inainte. ouale se bat bine cu zaharul, laptele caldut, se adauga si ele peste faina se framinta un aluat potrivit de vartos. La final se adauga uleiul cat se poate suporta la mana de fierbinte si se mai framinta pana acesta intra in aluat.

Se lasa la dospit aproximativ 1 ora.

Se intinde o foaie cu sucitorul se unge cu umplutura apoi se ruleaza. Se taie felii de aproximativ 3 cm si se aseaza in tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise