Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013
Ingrediente
1 kg frisca vegetala Hulala+250 gr pt ornat,1 compot de cocktail din diferite fructe,kiwi pentru ornat,4 oua,400g zahar,zeama de la o lamaie,2 plicuri zahar vanilat,1 esenta vanilie,4 plicuri gelatina,100g stafide
Dificultate: Medie | Timp: 1h 5 min
Mod de preparare
Se bate frisca si se pune la rece.Se separa ouale si se bat albusurile cu 200 gr de zahar,apoi se freaca galbenusurile cu restul de zahar.Se taie fructele din compot marunt.Se pune gelatina in 100 gr apa rece, se lasa 10 min, apoi se adauga zeama de la compot si se pune pe foc mic si se amesteca pana se topeste (atentie, sa nu fiarba!! ), se da la o parte.Se amesteca frisca cu galbenusurile,albusurile si fructele,apoi se adauga gelatina,zaharul vanilat,esenta,zeama de lamaie si stafidele.Se pune intr-o cratita tapetata cu folie si se da la rece pana a doua zi cand se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa ce se da folia la o parte. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat - varianta mea" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Emilia Nica , 19 noiembrie 2013
delicios
lidia , 19 noiembrie 2013
este crema de la tort ,,diplomat,, nimic nou ..
x , 19 noiembrie 2013
galbenusuri crude?
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013
excelent din toate punctele de vedere...