Se taie curcanul in suvite de 1 cm. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare. Se rumeneste ceapa 5 minute, pana se inmoaie. Se ung fasiile de curcan cu cealalta lingurita de ulei. Se aduag la ceapa si se prajesc rapid 5 minute.
Se adauga ciupercile si restul de ulei si se mai lasa la prajit 3-4 minute. Se presara faina si se mai prajesc un minut. Dupa aceea, se adauga treptat laptele, frecand fundul tigaii. Se da in clocot si se mai fierbe un minut, apoi se reduce flacara si se lasa sa fiarba inabusit.
Se amesteca hreanul dupa gust, se adauga verdeata, se sareaza si pipereaza. Se mai lasa inca 5 minute la fiert, apoi se orneaza cu patrunjel si se serveste.
Sugestie pentru servit: cartofi dulci piurati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii