1.Se preincalzeste cuptorul la 175*C.
2.Se spala curcanul si se usuca cu un servet de bucatarie.Se unge curcanul cu unt,se sareaza ,se pipereaza atat in interior,cat si exterior.Se presara boia peste curcan.Se pune marul taiat in doua si rozmarinul in interiorul curcanului.Se prind aripile si picioarele curcanului cu o sfoara de bucatarie.
3.Se pune ceapa , tulpinile de telina si se presara ierburi aromatice,cimbru in punga magica Knorr,apoi se aseaza curcanul in punga, se inchide si se inteapa punga de mai multe ori cu o furculita.
4.Se coace curcanul 3-3 1/2 pana cand carnea se patrunde si curcanul este rumenit.
5.Se serveste cu garnitura dupa plac .Un vin Chardonnay merge excelent cu acest preparat.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii