Reteta postata pe: 12 iunie 2008
Ingrediente
- un curcan, - mere 4 buc., - piper 7 g, - boia dulce 20 g, - untura 100 g, - sare 50 g, - vin alb 150 ml, - apa 200 ml
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Curatati curcanul, il spalati, il frecati cu sare si boia, il presarati cu piper. In interiorul curcanului introduceti merele intregi decojite. Untura o topiti si calduta o amestecati cu vin si apa. Peste curcanul aranjat pe o tava, turnati vinul si untura iar restul il pastrati si din 15 in 15 min ungeti curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor aprox. 60 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi
12 voturi
7 comentarii
7h
Dupa ce spalati temeinic curcanul si curatati eventuale urme de piele si pene, acestuia i se fac
1 vot
1 comentariu
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate