autor:

Fara foto

» » Fripturi

Curcan la cuptor

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- un curcan, - mere 4 buc., - piper 7 g, - boia dulce 20 g, - untura 100 g, - sare 50 g, - vin alb 150 ml, - apa 200 ml

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Curatati curcanul, il spalati, il frecati cu sare si boia, il presarati cu piper. In interiorul curcanului introduceti merele intregi decojite. Untura o topiti si calduta o amestecati cu vin si apa. Peste curcanul aranjat pe o tava, turnati vinul si untura iar restul il pastrati si din 15 in 15 min ungeti curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor aprox. 60 de min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
curcan umplut cu portocale la cuptor

curcan umplut cu portocale la cuptor

se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi

11 voturi    7 comentarii
7h
Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor  impanat cu usturoi

Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi

Intr-o tava de yena le-am asezat cumintele, le-am crestat si in locul crestat am pus bucati de usturoi.Am

1 vot    1 comentariu
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - un curcan
  • - mere 4 buc.
  • - piper 7 g
  • - boia dulce 20 g
  • - untura 100 g
  • - sare 50 g
  • - vin alb 150 ml
  • - apa 200 ml

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura cu sos de branza feta