Curcanul se spala, se curata daca este necesar, se sareaza, se pipereaza, se unge cu ulei de masline si in interiorul lui se introduce ceapa curatata, intreaga, marul intreg si telina curatata si intreaga. Se presara frunze de rozmarin peste curcan si se inveleste in folie de aluminiu. Se lasa la cuptor pentru 2 ore , dupa care se desface folia si se mai lasa 1/2 de ora pentru a se rumeni bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii