Se pregateste umplutura astfel:
Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ficatul taiat fasii, ciupercile intregi si carnea tocata,adaugand si putina apa fierbinte.Se lasa apoi sa se raceasca si se adauga ardeiul taiat fasii,franzelainmuiata si stoarsa,oul batut,sare si condimente dupa gust.Curcanul se umple cu aceasta compozitie apoi se coase si se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu folie de aluminiu in doua straturi.
Se pregateste garnitura astfel:
In jurul curcanului se aseaza morcovii taiati bastonase,telina felii si se da la cuptor cu totul timp de 3-4 ore la foc potrivit,stropind din cand in cand cu zeama lasata.Cand friptura este aproape gata se adauga mazarea,boabele de porumb,ardeiul gras taiat fasii si verdeata sau prazul tocat marunt.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii