Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
200 g piept de curcan, fasole verde, mazare, morcov, costita
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Pieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele legumele taiate impreuna cu costita. Se ruleaza, se inteapa cu scobitori si se aseaza pe gratar.
Se garniseste cu legume la gratar sau tigaie ,cartofi pai sau taranesti. Se serveste cu vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate