se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi se umple curcanu cu cele 3 kg de portocale,descojite si taiate in 4.timp de coacere 5,7 ore.....fiecare kg de curcan o ora la cuptor.La fiecare ora de coacere se stropeste curcanul cu sosul de vin alb.
Primele 3 ore se coace la 100 de grade;
Doua ore la 150 de grade.
si cam o ora,jumate la 180-200 de grade!!!!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii