autor:

coco

» » Fripturi

curcan umplut cu portocale la cuptor

Autor: coco (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: coco (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Ingrediente
5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper, alb

Dificultate: Medie Timp: 7h

11 voturi

Mod de preparare

se face din sare piper usturoi si vin alb un sos si se unge curcanul inauntru si pe dinafara.Apoi se umple curcanu cu cele 3 kg de portocale,descojite si taiate in 4.timp de coacere 5,7 ore.....fiecare kg de curcan o ora la cuptor.La fiecare ora de coacere se stropeste curcanul cu sosul de vin alb.
Primele 3 ore se coace la 100 de grade;
Doua ore la 150 de grade.
si cam o ora,jumate la 180-200 de grade!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan umplut cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa si piept de porc la gratar

Ceafa si piept de porc la gratar

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane. Noi facem gratarele

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Spalati bine puiul si-l introduceti asa intreg pe o sticla de bere curatata de eticheta, sarati,

11 voturi    11 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Un deliciu...Mi-ai facut pofta...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

    Foarte frumos.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

    Merita incercat! arata foarte bine!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Minunata aceasta reteta!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Arata super!a fost ceva de lucru dar a meritat.

    • Fara foto

      licu pop , 09 aprilie 2010

      Foarte interesant!!!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Ca aspect arata foarte bine,la gust imi imaginez ca e la fel de bun,cu toate ca nu am mancat inca curcan umplut cu portocale...pacat ca trebuie asa de mult sa stea la cuptor!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

7h

11 voturi

Ingrediente

  • 5-7kg curcan.3 kg portocale,usturoi.sare piper, alb

Raporteaza reteta

Retete
de coco
Prajitura cu rabarbura

Prajitura cu rabarbura

Separati cele 7 oua de albusuri, 4 albusuri se bat spuma,se adauga zaharul, cele 7 galbenusuri, faina,

3 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...Mi-ai facut pofta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor