Conopida desfacuta in buchetele mici se spala si se lasa la scurs;ceapa,usturoiul si ardeiul curatate,si taiate maruntse calesc in ulei,se adauga conopida,vinul si 1cana cu apa;se lasa la fiert iar dupa ce a scazut se adauga pasta de curry,pasta de rosii,se mai lasa pe foc cateva minute,apoi se incorporeaza smantana,se omogenizeaza,se potriveste de gust apoi se serveste fierbinte pe pat de orez rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii