Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry deasupra si coaja de limette apoi amestecam bine si lasam o ora la rece sa se patrunda.
Legumele se curata, se spala si se taie in fasii subtiri.Legumele se pun pe foc si se sareaza.Dupa ce s-au imnuiat se adauga orezul aproape fiert cu apa ce a mai ramas si adaugam si anasonul.Mai lasam sa fiarba 5 minute si este gata.
Intr-un wok cu ulei incins punem carnea cu iaurt cu tot , feliute de ardei iute si o cana de suc de ananas.Lasam sa fiarba pina scade sosul.Adaugam sare daca mai este nevoie.Cand este gata adaugam patrunjel verde tocat.
Se poate adauga inainte de a fi gata o lingura de mustar picant.
Se serveste cu garnitura de orez cu legumele al dente...
Pofta mare !
Preparata dupa reteta lui Adi Hadean
http://adihadean.ro/
Multumesc frumos ex-oradeanul meu !
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii