Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
o punguta cus-cus, 2 cepe, 300 gr ciuperci, 1 ardei gras rosu, 5 linguri ulei, 1 lingura bulion, 3-4 lingurite delikat, 1 lingutita piper
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga delikat-ul si cand sunt legumele fierte se adauga bulionul si piperul.
Separat de pune cus-cus-ul la fiert si cand este gata se lasa sa se scurga bine.
Se adauga pastele peste ciuperci si se apesteca bine.
Se pot servi calde sau reci - pastele nu se lipesc datorita uleiului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem
3 voturi
0 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate