autor:

Stefana

» » Paste si pizza

Cus-cus cu ciuperci

Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Stefana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
o punguta cus-cus, 2 cepe, 300 gr ciuperci, 1 ardei gras rosu, 5 linguri ulei, 1 lingura bulion, 3-4 lingurite delikat, 1 lingutita piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

38 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga delikat-ul si cand sunt legumele fierte se adauga bulionul si piperul.
Separat de pune cus-cus-ul la fiert si cand este gata se lasa sa se scurga bine.
Se adauga pastele peste ciuperci si se apesteca bine.
Se pot servi calde sau reci - pastele nu se lipesc datorita uleiului.
Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga delikat-ul si cand sunt legumele fierte se adauga bu
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Paste si pizza
Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Paste cu branza telemea

Paste cu branza telemea

Puneti la fiert 2 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati pastele in ploaie. Lasati

6 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 06 iulie 2010

    Arata superb si este si foarte gustos. Recomand aceasta reteta. Am incercat-o si eu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Imi place folosesc des cus-cus.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

38 voturi

Ingrediente

  • o punguta cus-cus
  • 2 cepe
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 3-4 lingurite delikat
  • 1 lingutita piper

Raporteaza reteta

Retete
de Stefana
Ciorba de mazare si cartofi

Ciorba de mazare si cartofi

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o

50 voturi    6 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Placinta cu foi subtiri si mere sau varza

Placinta cu foi subtiri si mere sau varza

Apa calduta se amesteca cu uleiul si otetul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt . Rezulta

45 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi

Cartofi "ciufuliti"

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie pestisori

39 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene

elena

Arata superb si este si foarte gustos. Recomand aceasta reteta. Am incercat-o si eu.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hrisca

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent, impreuna cu usturoiul taiat, buchetele de brocoli,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme unse

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza