Cus-cus cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Cus-cus cu ciuperci

Ingrediente

  • o punguta cus-cus
  • 2 cepe
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 3-4 lingurite delikat
  • 1 lingutita piper

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga delikat-ul si cand sunt legumele fierte se adauga bulionul si piperul.

Separat de pune cus-cus-ul la fiert si cand este gata se lasa sa se scurga bine.

Se adauga pastele peste ciuperci si se apesteca bine.

Se pot servi calde sau reci - pastele nu se lipesc datorita uleiului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor