Pieptul de pui se spala, se sterge si se asezoneaza cu sare si piper. Incingem, intr-o tigaie, putin ulei de masline si frigem pieptul de pui, la foc mic. Cand este gata se taie in bucatele si se lasa deoparte pana pregatim celelalte ingrediente. Pregatim cuscus-ul conform instructiunilor dupa plic (prin fierbere, 5 minute ) sau se toarna 3 litri de apa clocotita peste el, acoperim cu folie de plastic si lasam sa se umfle. Se scurge surplusul de apa. Am taiat marunt patrunjelul, am curatat un avocado si o portocala (fara partea alba, doar pulpa) pe care le-am taiat cubulete.
Am stors o portocala si o lamaie, am adaugat peste zeama lor ulei de masline, sare si piper. Acest dresing l-am turnat peste cuscus. Am amestecat usor si am continuat cu pieptul de pui taiat cubulete, patrunjelul, avocado si portocala. Am servit alaturi de un Cocktail Campari Orange (50 ml bitter Campari, 150 ml suc natural de portocale, cuburi de gheata). Deosebit de gustos! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii