Se fierbe cuscusul conform indicatiilor de pe ambalaj in apa fierbinte cu sare, dupa care se scurge apa.
Se fierbe soia in apa fierbinte cu sare in care se adauga condimente dupa preferinta. Se scurge soia de apa. Se servesc impreuna. Se asezoneaza dupa gust.
La final se poate adauga un sos. Un sfat: Pentru ca cuscus-ul sa fie mai gustos se pune intr-o cratita in care s-au incins 2-3 linguri de ulei si se amesteca continuu pana prinde o culoare maronie fara sa se arda. Atunci se toarna apa clocotita, se pune putina sare si se lasa sa fiarba. Multumesc Mary Ardelean pentru sfat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii