Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da cascavalul prin razatoare si se pune tigaia cu ulei la incins.
Cand uleiul esta gata incins, se da fiecare felie de paine prin lapte (pe ambele parti rapid, sa nu aibe timp sa traga foarte mult lapte), apoi prin spuma de ou si se prajeste pe amandoua partile. La final se presara cascavalul ras peste fiecare felie de paine.
Am servit-o cu ayrian, preparat din 400gr de iaurut amestecat cu 400gr apa, la care se poate adauga sare si piper, dupa gust.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii