Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema consistenta. Se adauga, apoi, treptat, faina, zaharul vanilat si nucile. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor in compozitie, la sfirsit. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si presarata cu faina, se coace la cuptor, la foc potrivit, cca 35 minute. Se taie patratele sau romburi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii