1. Se incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius / marcajul pentru gaz 5. Se zdrobesc ouale fierte intr-un bol. Se taie pieptul de pui foarte marunt si se amesteca cu oul zdrobit.
2. Se adauga cascavalul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga oul batut si se amesteca. Se acopera bolul cu folie si se lasa la frigider timp de 20 de minute pana cand amestecul se intareste.
3. Se intind foile de aluat si se taie sase dreptunghiuri. Se unge fiecare foaie pe o parte cu unt moale.
4. Se imparte amestecul de pui in 6 parti egale. Se asaza cu lingura amestecul pe partea scurta a dreptunghiului de aluat, lasand o margine de aproximativ un centimetrul pe fiecare parte a amestecului. Se infasoara amestecul in aluat, dandu-i o forma tubulara. Se unge ruloul cu unt.
5. Se asaza rulourile de aluat pe o tava de copt de teflon si se coc timp de 12-15 minute pana devin aurii. Se scot din cuptor. Se servesc calde.
Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii