Delicii Maasem

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua fierte moi, curatate de coaja
  • 1 piept mare de pui, fiert
  • 2 linguri de cascaval ras
  • sare si piper
  • 2 oua, batute
  • 3 foi de aluat
  • 50 g de unt, topit

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius / marcajul pentru gaz 5. Se zdrobesc ouale fierte intr-un bol. Se taie pieptul de pui foarte marunt si se amesteca cu oul zdrobit.

2. Se adauga cascavalul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga oul batut si se amesteca. Se acopera bolul cu folie si se lasa la frigider timp de 20 de minute pana cand amestecul se intareste.

3. Se intind foile de aluat si se taie sase dreptunghiuri. Se unge fiecare foaie pe o parte cu unt moale.

4. Se imparte amestecul de pui in 6 parti egale. Se asaza cu lingura amestecul pe partea scurta a dreptunghiului de aluat, lasand o margine de aproximativ un centimetrul pe fiecare parte a amestecului. Se infasoara amestecul in aluat, dandu-i o forma tubulara. Se unge ruloul cu unt.

5. Se asaza rulourile de aluat pe o tava de copt de teflon si se coc timp de 12-15 minute pana devin aurii. Se scot din cuptor. Se servesc calde.

Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise