Bate ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o crema.
Adauga treptat sucul, uleiul si nuca macinata.
Intr-o farfurie, amesteca faina cu praful de copt, cacaua si scortisoara. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste crema de oua. Amesteca energic sau bate cu un mixer.
Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Lasa la cuptor timp de 40-45 min.
Dupa ce s-a racit, tai-o in patrate.
Separat, topeste ciocolata la bain marie. Cu jumatate din cantitatea de ciocolata imbraca prajiturelele cu nuca.
Restul de ciocolata toarn-o uniform pe o bucata de hartie de copt. Dupa ce s-a racit, tai-o in patrate potrivit de mari.
Acum urmeaza partea cea mai frumoasa, ornatul. Pe fiecare prajitura imbracata in ciocolata pune cu spritul mici gramajoare de frisca. Deasupra aseaza patratelele de ciocolata.Serveste dupa ce a stat la rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii