autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Deliciu cu glazura de portocale

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru blat:6 oua,4linguri faina,2linguri cacao,6linguri zahar,100ml ulei,un praf de copt., Pentru crema:150g margarina.120gzahar pudra,250 brinza dulce,un pachet de zahar vanilat(optional stafide), Glazura de portocale:2 plicuri budinca de vanilie,700 ml suc de portocale,3 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Pentru blat:se amesteca galbenusurile cu uleiul,zaharul si cacao,se adauga albusurile spuma si se amesteca si apoi adaugati faina amestecata cu praful de copt.Se da la cuptor 30 de minute.
Pentru crema:se amesteca margarina cu zaharul apopi se adauga brinza dulce,zaharul vanilat si stafidele.
Glazura:se amesteca cele doua plicuri de budinca cu 3 linguri de zahar si cu putin suc si dupa ce s-a amestecat bine turnam restul de suc si punem pe foc pina se ingroasa.
Asamblare:dupa ce s-a racit blatul se pune crema si apoi glazura calduta.Dupa o ora se taie si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu glazura de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Am batut bine albusul, cu un praf de sare, am adaugat galbenusul si apa, batand in continuare; mai

18 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Cornulete

Cornulete

Margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat galbenusurile. Se adauga apoi faina. Acest aluat

4 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2011

    Foarte ingenioasa si sigur si delicioasa!!merita incercata sigur.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2011

    Foarte buna si aromata ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:6 oua,4linguri faina,2linguri cacao,6linguri zahar,100ml ulei,un praf de copt.
  • Pentru crema:150g margarina.120gzahar pudra,250 brinza dulce,un pachet de zahar vanilat(optional stafide)
  • Glazura de portocale:2 plicuri budinca de vanilie,700 ml suc de portocale,3 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

anaandronel (Chef de cuisine)

Foarte ingenioasa si sigur si delicioasa!!merita incercata sigur.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Biscuiti indragostiti Biscuiti indragostiti

Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Mozzarella & herbs muffins