autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Deliciu cu glazura de portocale

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru blat:6 oua,4linguri faina,2linguri cacao,6linguri zahar,100ml ulei,un praf de copt., Pentru crema:150g margarina.120gzahar pudra,250 brinza dulce,un pachet de zahar vanilat(optional stafide), Glazura de portocale:2 plicuri budinca de vanilie,700 ml suc de portocale,3 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Pentru blat:se amesteca galbenusurile cu uleiul,zaharul si cacao,se adauga albusurile spuma si se amesteca si apoi adaugati faina amestecata cu praful de copt.Se da la cuptor 30 de minute.
Pentru crema:se amesteca margarina cu zaharul apopi se adauga brinza dulce,zaharul vanilat si stafidele.
Glazura:se amesteca cele doua plicuri de budinca cu 3 linguri de zahar si cu putin suc si dupa ce s-a amestecat bine turnam restul de suc si punem pe foc pina se ingroasa.
Asamblare:dupa ce s-a racit blatul se pune crema si apoi glazura calduta.Dupa o ora se taie si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu glazura de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort cu mac

Tort cu mac

Blat: Macul il punem la inmuiat in apa fierbinte, timp de 1 ora, apoi il scurgem bine de apa intr-o

26 voturi    19 comentarii
3h
Prajituri
Guguluf cu visine

Guguluf cu visine

Intr-un vas mai inalt batem bine cu mixerul , galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat pina

23 voturi    16 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2011

    Foarte ingenioasa si sigur si delicioasa!!merita incercata sigur.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2011

    Foarte buna si aromata ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:6 oua,4linguri faina,2linguri cacao,6linguri zahar,100ml ulei,un praf de copt.
  • Pentru crema:150g margarina.120gzahar pudra,250 brinza dulce,un pachet de zahar vanilat(optional stafide)
  • Glazura de portocale:2 plicuri budinca de vanilie,700 ml suc de portocale,3 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

anaandronel (Chef de cuisine)

Foarte ingenioasa si sigur si delicioasa!!merita incercata sigur.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise vedeta verii!