Pieptul de pui se transeaza in gratare, se condimenteaza cu maggi secretul gustului si cu piper si se prajeste pe grill cu un pic de ulei de masline.Dupa ce s-au racit gratarele le taiem fasii.
Tocam ceapa si o calim in ulei de masline, apoi adaugam fasiile din piept de pui si le lasam cam 10 minute sa se aromeze cu ceapa calita; intre timp amestecam praful quatro formagi cu 80ml smantana si cu 20 ml lapte si turnam totul peste fasiile din piept de pui calite cu ceapa. Lasam totul la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand scade compozitia si se transforma intr-un sos. Pana se face sosul, batem 2 oua si le amestecam cu faina cat cuprinde, insa compozitia rezultata nu trebuie sa fie tare,apoi cu o lingura luam din aceasta compozitie si punem galustele in sos si le lasam sa se intareasca. Cand e gata si sosul si galustele condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii