autor:

Fara foto

» » Prajituri

Deliciu de ciocolata

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2011

Ingrediente
200 gr ciocolata neagra de calitate f buna, 200 gr unt + 1 lingurita, 200 gr zahar, 4 oua, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul potrivit.Se topeste ciocolata si apoi se aduga untul si se amesteca, fara a mai fi pusa pe foc.Se adauga zaharul si apoi ouale batute.La sfarsit se adauga lingura cu faina.
Se unge tava cu unt si se toarna compozitia.Se coace la foc potrivit cca 20-25 min.
Se lasa sa se raceasca in tava si apoi se taie.Se poate servi cu inghetata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
DELICIU DE CIOCOLATA CU CASTANE

DELICIU DE CIOCOLATA CU CASTANE

Se rupe ciocolata bucatele si se pune la topit impreuna cu esenta de rom, la baine-marie. Se adauga

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort deliciu de ciocolata si frisca

Tort deliciu de ciocolata si frisca

1.Macina biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Tapeteaza o forma de tort demontabila cu compozitia

5 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata neagra de calitate f buna
  • 200 gr unt + 1 lingurita
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Briose bicolore (reteta testata)