Deliciu de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata neagra de calitate f buna
  • 200 gr unt + 1 lingurita
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul potrivit.Se topeste ciocolata si apoi se aduga untul si se amesteca, fara a mai fi pusa pe foc.Se adauga zaharul si apoi ouale batute.La sfarsit se adauga lingura cu faina.

Se unge tava cu unt si se toarna compozitia.Se coace la foc potrivit cca 20-25 min.

Se lasa sa se raceasca in tava si apoi se taie.Se poate servi cu inghetata .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor