Punem 2 l de apa pe foc și când începe sa fiarbă adaugam 2 lgt de sare, 1/3 lgt ienibahar macinat, coriandru, foi de dafin si pastele. Amestecam mereu și lasam sa fiarba al dente vreo 8 min, le gustam. Calim carnea si legumele pe rand în ordinea următoare : usturoiul zdrobit, ceapa tocata, kaizerul cuburi, maslinele, morcovul ras și ardeiul taiat julliene. Punem rosiile, 1/2 cana de apa de la fiertul pastelor, o parte din verdeata, 1 lgt condimente uscate formate din : rosii uscate, busuioc, piper, usturoi, boia, patrunjel și restul de boia, curry și curcuma. Adaugam in transe pastele scurse și le calim 2 min impreuna cu sosul. Asezam într-un vas 1/2 din paste, verdeata, 1 lgt condimente, o mana de branza si doua de cascaval. Punem restul de paste, verdeata, condimente și branza. Batem ouale cu smantana si le punem peste. Dam la cuptor vreo 10 min la 180 de grade doar cat sa se rumenească deasupra nu sa se usuce de tot sa ramana fara sos. Sunt ft bune și în prima faza fără sa le mai dam la cuptor. Se mai poate face în fel urmator, nu mai amestecati pastele cu sosul ci se pune un rand de paste, unul de sos, verdeata, branza si ouale batute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii